18 Mayıs 2012 Cuma

Isırgan Otu Çorbası

Malzemeler
1 Demet Isırgan
2 Çorba Kaşığı Un
1 Çorba Kaşığı Tereyağı
1 Su Bardağı Et Suyu
2 Çorba Kaşığı Krema
2 Su Bardağı Süt
Tuz
Su
Hazırlanışı
  • Isırganları yıkayıp haşlıyoruz.
  • Isırganları robota koyrup püre haline getiriyoruz.
  • Başka bir tencerede un ve tereyağını kavuruyoruz.
  • Et suyumuzu koyuyoruz.
  • Üzerine su koyuyoruz.
  • Kaynamaya yakın ısırganlarımızı, sütümüzü ve 2 çorba kaşığı kremamızı koyuyoruz.
  • En son olarak da tuzumuzu ilave edip pişirmeye devam ediyoruz.
  • Afiyet Olsun...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder